Programa electoral

Consulta aquí:

– Fulletó resum d’algunes PROPOSTES DEL PROGRAMA ELECTORAL

MAILING ELECTORAL (el “sobre” amb la papereta que arriba a les cases)

PROGRAMA ELECTORAL PARTICIPATIU Crida Premià de Dalt 2019 (versió oberta) (També el podeu descarregar en format llibre electrònic en aquest enllaç.)

A més, encara sou a temps d’aportar més propostes per incloure al programa i seguir construint un Premià de tots i totes! El programa és viu i seguirà sempre obert a les vostres aportacions.

Ho podeu fer a les paradetes i actes, a través de les xarxes socials, a cridapremiadedalt@gmail.com o a l’apartat Contacte d’aquesta pàgina web: cridapremiadedalt.cat/contacte. Moltes gràcies!

I a la pàgina principal o a l’apartat Plens trobareu també les més de 200 propostes que hem fet al llarg d’aquests 4 anys.


PROGRAMA CRIDA PREMIÀ DE DALT 2015 (Feu clic aquí per consultar o descarregar el Programa de Crida Premià de Dalt per a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015)

També el podeu consultar en els actes i paradetes que estem fent durant la campanya.

I podeu consultar un resum d’alguns dels punts principals del Programa en el nostre díptic, que està arribant a les cases i tenim també disponible a les parades, actes i aquí: cridapremiadedalt.cat/diptic

Adjuntem també documents programàtics de caràcter sectorial i àmbit territorial més ampli que subscribim també des de Crida Premià de Dalt:

– Document territori Maresme: document-territori-maresme-2015-br (Fonaments i orientacions de transformació territorial, ambiental i social al Maresme – CUPs i candidatures alternatives de Poble Actiu del Maresme)

– Document energia Maresme: SomEnergiaMaresme_partits.doc (Proposta energètica: l’energia local per a les ciutats i pobles del Maresme – Som Energia Maresme)

6 pensaments sobre “Programa electoral

    • cridapremiadedalt diu:

      Hola,
      Estarà disponible avui.

      Demanem disculpes per tant de retard, és un programa molt complet i elaborat assembleàriament durant mesos,
      però a més ha portat més temps del que voldríem la fase final de posar-ho tot en comú i maquetar,
      sumat a problemes tècnics informàtics d’última hora.

      A les paradetes que vam fer aquest cap de setmana el vam portar per poder mostrar-lo encara que la maquetació no estigués completada,
      però avui publicarem aquí la versió final maquetada.

      Gràcies per la comprensió, i mil disculpes de nou, ens sap realment greu que haguem hagut de fer esperar tant a la gent interessada en consultar el programa…

      M'agrada

Deixa un comentari