LGBTI

Des de la Crida volem contribuir tant com puguem a la lluita per l’alliberament sexual i de gènere. Volem un poble on les persones LGBTI puguin viure sense discriminacions, en llibertat i amb igualtat real. Per això des que vam néixer hem anat fent diverses accions per visibilitzar, normalitzar i posar en valor la diversitat també des del municipalisme.

Al llarg d’aquest any 2018 seguim i seguirem treballant en aquesta línia, i la primera de les diades que commemorem és el dia mundial contra l’LGBTI-fòbia a l’esport.

A partir de la moció que vam presentar al respecte el 2016 (en podeu llegir aquí la versió final i aquí la primera versió abans de les esmenes dels altres grups), a la qual vam aconseguir sumar l’Ajuntament i tots els grups municipals, es va celebrar aquest dia per primera vegada al nostre poble l’any 2017. I aquest any hi tornem, amb algunes novetats.

Els partits que juguen les entitats esportives del poble durant el cap de setmana del 17 i 18 de febrer, seran dins la campanya contra l’LGBTI-fòbia a l’esport i per això hi haurà material divulgatiu sobre aquesta temàtica, així com cordons irisats com els que es van fer servir l’any passat.

Diumenge 18, a Sant Jaume, a les 11h30 l’entitat Panteres Grogues farà una dinàmica formativa sobre l’LGBTI-fòbia a l’esport, i a continuació es llegirà el manifest i es jugaran partits mixtos amb jugadors i jugadores de l’entitat, de l’institut Valerià Pujol i Bosch, i totes les persones que vulguin apuntar-s’hi. A més hi haurà una paradeta informativa on podreu disposar de diferents materials i fer qualsevol consulta.

Si hi voleu participar, voleu més informació, o teniu qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar-nos a través del formulari que trobareu al final d’aquesta pàgina, així com mitjançant el web i els nostres perfils a les xarxes socials, o també al correu cridapremiadedalt@gmail.com.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració per eradicar les discriminacions i lluitar per les llibertats! Entre totes ho podrem tot!

Crida Premià de Dalt