Codi ètic

TRANSPARÈNCIA

Els càrrecs electes informaran de tots els temes municipals que es plantegin des de l’Ajuntament a l’assemblea, i al conjunt del veïnat i teixit associatiu a través dels mecanismes informatius i participatius adients.

Crida Premià de Dalt farà públics els ingressos i despeses anuals derivats de la seva activitat, el cost de la campanya electoral i la renda de les regidores i regidors de Crida.

Tot allò que sigui d’interès general ha de ser i serà públic.

LIMITACIÓ DE MANDATS

Els regidors i regidores de Crida Premià de Dalt tindran mandats limitats a un màxim de dues legislatures consecutives.

DEMOCRÀCIA DIRECTA I PARTICIPATIVA

Crida Premià de Dalt som una candidatura oberta i assembleària. Portarem a l’Ajuntament mecanismes de democràcia directa i participació ciutadana real, per decidir-ho tot entre totes i tots, i realitzarem referèndums per aquells temes de gran importància per a la població.

NO DUPLICITAT DE CÀRRECS

Els regidors i regidores de Crida Premià de Dalt no podran tenir duplicitat de càrrecs en les institucions ni en la mateixa organització. En cas de ser d’obligat compliment (Consells Comarcals), es cobrarà només d’un dels càrrecs, i si hi ha ingressos econòmics aquests es destinaran a projectes socials.

SENSE CRÈDITS

Crida Premià de Dalt mantindrà la seva independència respecte grups financers. No es sol·licitarà cap crèdit bancari per al finançament de la candidatura ni per la campanya electoral.

LIMITACIÓ DE SOUS

Els sous dels càrrecs electes que puguin exercir-se a temps complet, com alcaldia o regidores i regidors de l’equip de govern municipal, mai sobrepassaran en 2,5 vegades el salari mínim interprofessional. Si l’assignació econòmica mensual que rebin del pressupost municipal és més gran, el restant es destinarà a cobrir les despeses de la Crida i a aportacions a projectes socials.

Per a la resta de càrrecs electes que ocupin càrrecs a temps parcial a l’equip de govern municipal, les assignacions econòmiques es faran en proporció al temps de dedicació i al límit d’assignació econòmica esmentat.

Les remuneracions que es rebin per altres funcions institucionals a les pròpies del càrrec, es destinaran a despeses internes de Crida Premià de Dalt i projectes socials del poble.

ALTAVEU DE LES LLUITES SOCIALS

Actuarem en estreta col·laboració amb les lluites socials, amb els moviments veïnals i en la defensa del territori, donant veu a les seves reivindicacions.

COMPLIMENT DEL PROGRAMA

A Crida Premià De Dalt dedicarem els nostres esforços a lluitar i complir cadascuna de les propostes electorals, de manera equilibrada i proporcional a les necessitats, des de l’inici del mandat, i no només durant l’any electoral.

Es publicarà i actualitzarà el grau de compliment de les propostes programàtiques al llarg de la legislatura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s